Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Νέος τρόπος κατεβάσματος από slideshare

Τελευταία μου λέτε πολλοί (πάλι) πώς δεν μπορείτε να κατεβάζετε το υλικό που ανεβάζω στο slideshare.  Να ξέρετε κάτι, όποιος ανεβάζει υλικό και θέλει να το δίνει για δωρεάν κατέβασμα, τότε πάντοτε υπάρχει τρόπος να το κατεβάσετε, απλώς οι εφαρμογές συχνά-πυκνά  αλλάζουν τον τρόπο αυτό. Ό,τι ανεβάζω εγώ, το δίνω και για κατέβασμα. Ας δούμε τι ισχύει σήμερα:

Καταρχήν θα πρέπει να έχετε κάνει μια εγγραφή στην εφαρμογή, η οποία γίνεται μία φορά, είναι εύκολη, σύντομη και κρατάει για πάντα. Γράφετε τη διεύθυνση http://www.slideshare.net/ και μεταφερόσαστε στην εφαρμογή. Πατάτε signup...



...για να κάνετε την εγγραφή σας...  θα οδηγηθείτε στην επόμενη οθόνη, όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία σας:




...ξαναπηγαίνοντας στο http://www.slideshare.net θα πρέπει να γράψετε για μια φορά τα στοιχεία πατώντας login και ο υπολογιστής θα τα ΄΄θυμάται΄΄ στο μέλλον




Αυτή ήταν η εισαγωγή, που πιστεύω ότι για τους περισσότερους είναι γνωστή. Όταν τώρα θέλετε να κατεβάσετε κάποιο υλικό, πατάτε τον τίτλο της δημοσίευσης:




...μεταφερόσαστε στην εφαρμογή... και πατάτε το βελάκι για να κατέβει





Άλλαξε πάλι:



Αυτό είναι όλο, δύο κλικ. 
Τώρα, αν θέλετε να βλέπετε τι ανεβάζω (με ειδοποίηση στο μέιλ σας) πατήστε το follow κάτω από το όνομά μου. 



Το αρχείο που θα κατέβει στον υπολογιστή σας θα είναι σε pdf και θα μπορείτε να επιλέξετε ποιες σελίδες θα θέλατε να εκτυπώσετε. Επίσης, θα μπορείτε να το δείξετε στην τάξη, κάτι  πολύ σημαντικό για όσους δεν έχουν ίντερνετ στην τάξη. Αν πάλι το προτιμάτε σε word, τότε θα πρέπει να κατεβάσετε ένα προγραμματάκι από το ίντερνετ που να μετατρέπει τα pdf σε word (κυκλοφορούν πολλά τέτοια δωρεάν).  
Μία πολύ καλή σελίδα on line μετατροπής διαφόρων αρχείων (δοκιμασμένη) είναι η εξής: https://smallpdf.com/

Αυτά, καλά κατεβάσματα! 

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε Χρήστο !!!!!Το υλικό σου είναι πολύτιμο με έχει βοηθήσει άπειρες φορές !!!!!να είσαι πάντα καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εσύ να είσαι καλά Ελένη, σ΄ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή